17. května 2015

neděle, května 17, 2015
2 komentáře štítky ,

Zdravím lidičky. Dneska tu jsem s novou a poněkud netradiční recenzí. Zvykli jste si na knižní recenze a nejspíš i na moje doporučování seriálů, což typické recenze nejsou. Tentokrát jsem se ale pustila do recenze zcela jiného levelu. Dneska Vám totiž doporučím mýdla PurPur :)

O co přesně jde?
Mýdla PurPur Pannonia jsou vyráběny v tradiční manufaktuře v Maďarsku. Neobsahují žádná umělá barviva a jde o velmi kvalitní mýdla, s obsahem bambuckého másla. To napomáhá zvláčnit Vaši pokožku, regeneruje ji, zvyšuje elasticitu, zpomaluje proces stárnutí a podporuje její přirozenou obranyschopnost. Mýdla této značky jsou 100% přírodní a zdravotně nezávadné. Jejich vůně Vás jednoduše ohromí! Jsou výrazné a dlouhotrvající. Mýdla můžete použít na ruce, tělo i obličej. Tato značka navíc nabízí i vonné sáčky, které uvnitř obsahují mydélko ve tvaru srdce. (převzato z GD Design)
Tato maďarská mýdla u nás nejsou vůbec známá, což je podle mě obrovská škoda. Jsou čiště přírodní a zdravá, což se samozřejmě odráží na ceně, ale zase na druhou stranu jsou ta mýdla opravdu pořádní obři, takže si nemyslete, že byste koupí prodělali. Každé mýdlo má 200 g, což je dobrý dvojnásobek těch, které koupíte v drogerii. Byla jsem překvapená, když jsem mýdla vyndala z krabice a zjistila, že jsou tak veliká. Musela jsem je rozpůlit napůl, aby se nám vůbec vešli do koupelny.

DRUHY:
Na stránce GD desing si můžete z velké škály různých druhů: TADY. Je tam typická růže pro ty, co neradi experimentují, a pak už velice zvláštní a zajímavé vůně jako například konvalinka, akát, lipový květ, červený hrozen, levandule, tuberóza, paprika a verbena-citronová šťáva. Takže máte určitě z čeho vybírat.

Co jsem si pořídila já?
Já vždycky ráda experimentovala, takže jsem od začátku věděla, že si požádám o nějaké zvláštní vůně. A taky jsem tak udělala.

zdroj
Jako první jsem si vybrala Červený hrozen a jsem opravdu ráda, že jsem tak učinila, protože opravdu nádherně voní! Ze všech mýdel, co mi dorazily domů, voní bezpochyby nejkrásněji.

Konkrétně: Přírodní mýdlo s nádhernou vůní červeného hroznu. Kromě vůně hroznů připomíná i vůni sladkých bonbonů - budete mít pocit jako by jste se vrátili do dětských let a budete mít i mírnou chuť mýdlo sníst :). To ovšem nedělejte, radši s ním potěšte vaši pokožku, která vám bude nesmírně vděčná. Neobsahuje žádná umělá barviva. Obsahuje výtažky z opravdových bylin a ovocí. Vyrobeno v Maďarsku. (převzato z GD Design)
 
Co jsem ještě zjistila já?: Protože jsem se rozhodla být pilná včelička, navštívila jsem i originální maďarské stránky, abych si zjistila konkrétní účinky všech mýdel, což na českých stránkách bohužel napsané není. Najdete tam obecné infromace, co mýdla dělají, ale každé konkrétní mýdlo má ještě svoje specifické vlastnosti, což u nás ale nedohladáte. Já jsem se však rozhodla, že si to vyhledám, a podařilo se mi zjistit, že Červený hrozen pomáhá proti celulitidě a obsahuje vitamín E.

zdroj
Dále jsem zvolila papriku, která mi ze všech mýdel přišla nejšílenější, takže jsem po ní ihned sáhla. A jsem ráda, že jsem se pro ni rozhodla. Mamka měla sice strach z toho, jak bude cítit, ale já jsem jí věřila. A taky že voní krásně! Takže strach není vůbec potřeba.

Konkrétně: Přírodní mýdlo s vůní papriky z řady PurPur, s obsahem bambuckého másla. Spojením těchto dvou surovin vznikla luxusní vůně, kterou nejde slovy popsat. Neobsahuje žádná umělá barviva. Obsahuje výtažky z opravdových bylin a ovocí. Vyrobeno v Maďarsku. (převzato z GD Design)

Co jsem ještě zjistila já?: Z maďarských stránek jsem si opět přeložila, že paprikové mýdlo napomáhá spalování tuků, bojuje proti stárnutí kůže a taky proti ospalosti. Takže za mě má paprika obrovské plus. Jsou to samé skvělé účinky, no ne? :D

zdroj
Jako poslední jsem si zvolila Tuberózu, protože květinu neznám a vůbec jsem netušila, co od ní čekat. Je taky prvním mýdlem, které jsem rozbalila a už vyzkoušela. Opět krásně voní, je jemné a příjemné na dotek. Jeho vůni jsem na sobě cítila ještě dlouho potom, co jsem vylezla ze sprchy, což se mi u většiny jiných mýdel vůbec nestává.

Konkrétně: Mystická vůně tuberózy vás chytne za srdce. Tuto vůni si zamilujete - je tak přirozeně sladká a čistá. Mýdlo zanechá vaši pokožku hladkou, svěží a zároveň ji zhydratuje. Obsahuje mimo jiné i bambucké máslo, díky němuž právě pokožka dostane takovou výživu jako si zaslouží. Neobsahuje žádná umělá barviva. Obsahuje výtažky z opravdových bylin a ovocí. Vyrobeno v Maďarsku. (převzato z GD Design)

Co jsem ještě zjistila já?: Mé pátračské schopnosti ještě dokázaly najít, že tuberóza má uklidňující účinky na mysl a svaly, pomáhá k relaxaci a taky tlumí kašel a křeče. Takže je tím správným mýdlem po opravdu dlouhém dni.

Závěrem:
Takže já jsem s přírodními mýdly opravdu spokojená a můžu je jedině doporučit. Myslím si, že by byly krásným dárkem například pro maminky nebo babičky. Pokud byste byste měli o nějaké mýdlo zájem, navštivte stránky GD Desing a vyberte si z jejich široké nabídky.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



2 komentáře:

  1. Zajímavý článek :D Jako dárek bych to opravdu mohla využít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys mohla :) Obávám, že chlapi by z takového dárku nadšení nebyli, ale mamce nebo babičce by se to mohlo líbit :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)