30. června 2017

pátek, června 30, 2017
4 komentáře štítky

Další z řady sérií, co mám doma kompletní, je trilogie Nebe od Veronicy Rossi. Původně jsem ji neměla v plánu, ale protože je série docela vychvalovaná a já časem narazila na první dva díly ve slevě, nakonec jsem si řekla, že si ji pořídím. Nebudu lhát, z prvního dílu jsem byla trochu rozčarovaná, protože na to, jak skvělé ohlasy tahle trilogie má, mi to přišlo poněkud průměrné. Říkala jsem si, co na tom všichni vidí tak úžasného. Ale protože už jsem tou dobou měla doma celou sérii, pustila jsem se i do pokračování, které mě naštěstí už chytlo. Rozhodně se nejedná o sérii, ze které bych si sedla na zadek nebo měla potřebu číst ji někdy znovu, ale posledními dvěma díly mě přesvědčila, že jsem investováním do ní neudělala chybu.

1) Pod nekonečnou oblohou - 2012 - přečteno a hodnoceno 3 hvězdičkami
2) Cesta věčnou nocí 2013 - přečteno a hodnoceno 4 hvězdičkami
3) Do poklidné modři 2014 - přečteno a hodnoceno 4 hvězdičkami


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Já na tom byla s prvním dílem podobně :) Také jsem si říkala, co na tom všichni vidí a se sérií to vzdala :) Možná jí dám druhou šanci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se mi ulevilo, že nejsem jediná. Už jsem si myslela, že jsem sama, koho tahle série tolik neuchvátila. :D Pokračování už bylo lepší, ale myslím, že o nic moc nepřijdeš, když si sérii nepřečteš. :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Špatná nebyla, ale taky jsem si z ní nesedla na zadek. :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)